Pedagogisch project

Pedagogisch project De Keiwijzer

Ontdekken wie je bent, wat je graag doet, wat je talenten zijn. Daar gaan we voor in onze eerstegraadsschool. We willen je goed omringen met een bruisend team dat ernaar uitkijkt om je twee jaar lang te zien evolueren. Op onze school leef en leer je samen met je klas- en leeftijdsgenoten, ieder met zijn of haar eigen interesses en eigenheid. Het maakt je eigen ontdekkingstocht des te boeiender. Je krijgt de ruimte om te proberen, te struikelen, weer op te staan en stappen vooruit te zetten. Ons team zorgt ervoor dat het goed met je gaat en coacht je doorheen de twee jaren. Mét respect voor jouw individuele karakter. We laten je zijn wie je bent en helpen je op weg tijdens jouw leertraject. Met een speelse knipoog naar de wondere wereld. Neem bij ons een bruisende start en maak het verschil.

 

Ontdekken Pedagogisch Project De Keiwijzer

Ontdekken

Ben je nog niet zeker welke richting je uit wil? Geen probleem! De komende twee jaar ontdek je wat je graag doet, proef je van verschillende vakken, probeer je uit waar jij gelukkig van wordt. Ga dus op ontdekking en groei. Het belooft een boeiende tocht te worden.

Bruisend Pedagogisch Project De Keiwijzer

Bruisend

Ook al zet je de stap naar de “grote” school, ons team zorgt voor een warme en bruisende ontvangst. We omringen je met mensen die open staan voor jou. Die ernaar uitkijken je te zien evolueren. Samen kunnen we alles aan, ook als het wat moeilijker gaat of als je de weg even kwijt bent. Een school is geen school zonder een bonte groep klasgenoten die jouw wereld boeiender maken. Want bruisende mensen… maken bruisende mensen.

 

Coach Pedagogisch Project De Keiwijzer

Coach

In onze school krijg je zuurstof om je weg te zoeken. Ons team coacht je doorheen de twee jaren. We kijken niet alleen toe maar helpen je als het nodig is en blijven steeds in je geloven. We laten je niet vallen! We stimuleren je om uitdagingen aan te gaan. We motiveren je om zelf dat stapje verder te zetten in het leren en om de juiste studiekeuze te maken. Elk volgens zijn of haar capaciteiten. Samen gaan we de uitdaging aan.

 

Knipoog Pedagogisch Project De Keiwijzer

Knipoog

In onze eerstegraadsschool mag je zijn wie je bent. Hier kan je speels en met een knipoog je eigen persoonlijkheid ontdekken, op weg naar jouw toekomst. Als je je goed voelt, sta je open voor je omgeving en de wereld. Dan kan je na een schooldag tevreden naar huis gaan, blij om alles wat je hebt bijgeleerd.

 

Het verschil Pedagogisch Project De Keiwijzer

Het verschil

Samen kunnen wij de wereld verrijken en verbeteren. Vanuit het christelijk verhaal willen we je helpen om de ruime wereld beter te begrijpen. Om op een eerlijke manier op te komen voor jezelf en voor mensen die het moeilijk hebben. Om steeds in dialoog te gaan met wie anders is. Als individu én als burger kan jij het verschil maken in de toekomst.